Дома> Вести> Структурни компоненти на електричен автомобил

Структурни компоненти на електричен автомобил

August 14, 2024
Доаѓањето на електричен автомобил донесе голема погодност за безбедносната патролна работа, што го намали обемот на работа на овие патролни персонал и ја направи нивната работа попогодна. Појавата на електричен автомобил исто така ја подобри работната ефикасност на персоналот и е многу добра во исто време. да се одржи социјалниот поредок. Електричниот автомобил е составен од тело, челична рамка и пластика покриено со стаклена стакло
Changan Hunter Pilot 2024 Model
Предно шофершајбна: Автомобилско калено стакло, крошна: изработена од фиберглас, седишта: задебелен водоотпорен кожен столче или автобуски седишта, подот: тепих што не е лизгање, панел за инструменти: волтметар, амперметар, индикатор за напојување, индикатор за управување, бип на управување, низок Аларм за батерија и печатен панел за инструменти.
Осветлување: 12 фарови, мали фарови, сигнали за вртење и светла на сопирачките, електрични рогови од 12V, светла за враќање, LED полициски светла и мегафон, мотор: Увезениот мотор VCTech AC има подобрување од 20% во способноста за искачување и продолжен моторниот век повеќе од 2 пати, Претставата е постабилна. Батерија: Голем капацитет Длабок циклус на влечење на батеријата, напон на батеријата: 48V, номинален капацитет на батеријата: 190AH.
Electronic speed control system: Imported VCTech microcomputer control system, battery life increased by 30%, usage efficiency increased by 30%, charging device: Sino-foreign joint venture full computer intelligent self-controlled charger Suspension system: front suspension MacPherson independent suspension, rear Суспензија на повеќе извори на лисја, Систем за сопирање: Хидрауличен систем за сопирање со двојни цевки, сопирачки за предни и задни тркала, механичка сопирачка за паркирање, тип на гума: гуми за микро-патеки.
Контактирајте не

Author:

Ms. trumpet

Phone/WhatsApp:

17378300797

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати