Дома> Вести> Што да направите ако електричниот автомобил не може да се наплати

Што да направите ако електричниот автомобил не може да се наплати

September 02, 2024
Ако мини-VAN EV не може да се наплати, тоа може да биде затоа што полначот е оштетен или батеријата е оштетена. Батеријата е важен дел од мини-Ван ЕВ и дел од носење што треба редовно да се заменува.
Changan Electric Ruixing EM80 20204 model
Ако мини-VAN EV не може да се наплати, проверете дали електричниот феномен е предизвикан од проблем со самиот полнач. Ова бара мерење на излезната струја поврзана со полначот. Ако има проблем, треба да се замени нов полнач; Проверете дали е поврзано колото на полначот. Нормално, без разлика дали приклучокот е недопрен, без разлика дали има оштетување или исклучување на колото, итн.;
Ако не може да се наполни електричен автомобил, може да биде и затоа што батеријата е скршена, бидејќи батеријата има одреден сервисен век, обично околу две или три години. Ако помине овој период на време, нормално е дека не може да се наполни, а батеријата можеби ќе треба да се замени со нова. Можете да проверите според горенаведените методи.
Контактирајте не

Author:

Ms. trumpet

Phone/WhatsApp:

17378300797

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати